10 најодвратни работи во храна

Loading...

Секојдневно можеме да прочитаме за различни работи кои се најдени во одредени јадења. Но ова се дефинитивно најодвратните работи кои може да ги сретнете во одредени производи.
1. Мртов глушец во кари сос

2. Ракавица за топло во Ховис леб

3. Глава од кокошка најдена во Мекдоналс оброк

4. Нож во Сабвеј сендвич

5. Мртва жаба во Пепси диетална кола

6. Прст пронајден во замрзнато месо

7. Кондом најден во крем супа

8. Бубашваба најдена во пакет на Голден бои

9. Пајакот-црна вдоција најден во кошница со грозје

10. Измет најден во сладолед
Секојдневно можеме да прочитаме за различни работи кои се најдени во одредени јадења. Но ова се дефинитивно најодвратните работи кои може да ги сре

loading...