10 најшокантни реклами!

Дали се правилни или не – сами пресудете! „Убод“од кафе (Стела – произведувач накафе)

Можете да изгубете повеќе отколку вашето трпение (Портал за родители)

Пластична кукла – повеќе од 40 милиони жени се осудени да не чувствуваат ништо (АМАМ Здружение на жени против скревнавење на гениталиите) 

Вербалната злоупотреба може да биде подеднакво страшна (Центар за пружање помош на жените)

Канаринец – мрачната страна на слаткото (Произведувач на слатки) 

Игнорирањето на заштитните мерки може да не убие (Одбор за заштита на работно место)

Не е прифатливо жената да ја третирате како парче месо (Здружение за борба против семејно насилство) 

Помогнете ни во борбата против козметичкото тестирање на животни (Здружение за заштита на животни)

Кога убивате дете, како да сте го убиле целото семејство (Невладина организација која се бори за правата на пешаците во сообраќајот)

Заштитете ги децата од злоупотреба и насилство (Непрофитна организација која се бори за правата на децата) „Убод“од кафе (Стела – произведувач накафе)

Пронајдете не на следниве мрежи: