10 неверојатни дизајни на шлемови на ЗОИ во Сочи

Loading...

Од блескав мозок до мулти-обоен череп, на Олимпијадата оваа година се појавија најинтересни дизајни на шлемови.
Ние селектиравме некои од н

loading...
Loading...