Што можат русокосите, а не можат обичните луѓе

Loading...

Што е тоа што го можат плавушите, а другите луѓе го неможат?Едно е сигурно: “Плавушите се многу убави. Но! :)”

Дали митовите за плавушите, за нивните способности се само митови или вистина?!

И уште нешто да додадеме, нагласуваме дека немаме никакви предрасуди спрема русокосите. Но…

loading...