Видео: Снупи на „Чатрулет“, и неговите коментари…

Loading...

Снуп Дог се појави на „ЧатРулет“, а многумина кои се вклучиле на таа мрежа знаат дека има се и сешто, па така мега-популарниот рапер Снуп Дог имаше мошне интересни коментари во однос на тоа што го виде.

Еден од поинтересните негови коментари за едно момче беше „Знам, и јас очекував да видам некоја згодна девојка“.

Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.

loading...