НОВО ОТКРИТИЈЕ: Што навистина ќе се случи на 21.12.2012-та?

Loading...

Во претходната вест, ви откривме дека научниците ги открија двата феномени ден и ноќ, кои ќе се случат помеѓу 16:30 часот на 21-ви и 06:30 часот на 22-ри декември.

Но, во последните неколку часа, тие дојдоа до нови откритија. Феноменот ноќ, ќе предизвика масовно зближување меѓу половите во светот, интензивно ќе почне да се лачи хормонот за задоволство, адреналин, еуфорија кои ќе предизвикаат покачување на температурата на телото, губење на свеста, бегање од реалноста и насочување на психичката и физичката енергија во само една точка….

Овој феномен се нарекува секс!

 

Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24

loading...
Loading...