Величествениот Сулејман дојде во Србија?

Loading...

Жителите на Белград беа изненадени кога на улица го видоа Величествениот султан Сулејман од истоимената турска серија.

На белградските улици шета Милан Влаовиќ, кој можеби на прв поглед не личи на турскиот актер, но кога ќе го стави турбанот на глава, сличноста е голема. Милан своите фотографии ги постави на Facebook.

 

– „Не се преовеличував за сликање, јас навистина така изгледам. Слабо следам телевизија и серии генерално не гледам, така да не ни можев да претпоставам дека личам на Сулејман. Прво мојата девојка, која инаку ги прати сериите, се зарази со таа сличност па ми кажа на мене и на другарите кои се сложија и одлучивме да направиме фотомонтажа, на другарка потоа и падна на памет да ги ставиме на Facebook“, открива српскиот Сулејман и додавам дека фотографиите настанале сосема случајно во едно кафуле, а турбанот го додале подоцно, преку Фотошоп.

loading...