Станија: Би предавала сексуално образование!

Loading...

По изјавата дека и е важна големината, популарната Станија кажала дека е за во воведување сексуално образование како предмет во средно училиште.

– Мислам дека во Србија повеќе се зборува за сексот одколку што навистина го има. Поддржувам да се воведе сексуално образование затоа што родителите во нашата земја се многу конзервативни и не создаваат доволно отворена комуникација со децата – го кажа своето мислење најпознатата српска старлета.

 

Дали се согласувате со Станија дека треба да се учи сексуално образование во средните училишта?

loading...