Кристијано Ронално ја изневери Ирина со љубовницата на Берлускони?

Loading...

Фудбалерот на Реал Мадрид е виден на почетокот на декември во луксузен хотел во Мадрид со Никол. Веднаш почнаа озборувањата дека ја изневерил својата девојка.

Поединечни италијански медиуми пренесоа дека Кристијано Роналдо (27) ја преварил Ирина (26) со Никол Минети, член на политичка партија предводена од Силвио Берлускони (76). Фудбалерот и Никол заедно се видени на почетокот на декември во еден хотел во Мадрид, а со оглед на тоа дека од хотелот излегоа дури сабајлето, почнаа озборувања дека ноќта ја поминале заедно.

 

loading...