Македонски убавици: Катерина Стојановска (фото)

Ви ја претставуваме македонската убавица Катерина Стојановска. Успешен македонски топ модел за чиј успеси надалеку се слуша.

Катерина својата кариера ја започна во модна агенција, но нејзината убавина беше забележана дури по објавувањето на видео записот Tonight на Марко Слаткаристика.

 

Пронајдете не на следниве мрежи: