Коко зачести со одење во продавница, но каде и е градникот?

Loading...

Заводливата Коко сме навикнати да ја гледаме во медиуми во кои остава малку на имагинацијата, но се уништи во продавница во Лос Анџелес, покажа и друга страна.
Коко со сопругот купуваше по градот на ангелите, а папараците ги следеа во чекор. Собрузите имаат свое шоу „Ice Loves Coco“, па навикнати се на објективите кои ги следат од сите страни.
 
И покрај тоа што Коко сака да позира во голи изданија, вистинско освежување е да ја видите облечена. Избра црно-бели хеланки и прилепена црна маица. Но, Коко немаше да биде Коко ако не го “заборави“ градникот. Навистина.Заводливата Коко сме навикнати да ја гледаме во медиу

loading...