Најчудниот пар на светот

Loading...

Највисоката тинејџерка во светот изгледа како да има момче играчка, но тоа е така бидејќи таа е висока 2, 32 метри.Елисани да Курз Силва (17), има момче кое е високо само 1, 62 метри, ти се најинтересниот пар на светот.

 

Франсиналдо да Силва Карвало (22) е градежен работник, кој мора да страда од болки во вратот, доколку сака да ја бакне неговата висока девојка.

 

„Моите пријатели се шегуваат со мене. Како ја прегрнуваш? Јас им велам дека за се има начин“.

Елисани има некој вид на тумор и затоа расте постојано и многу побрзо од своите седум браќа и сестри.

На својата 14 година таа имала ненадеен раст на своите нозе, што предизвикало неверојатна болка во зглобовите.

 

 

„Единственото нешто што влијае на нас е кога се шетаме држјеќи се за рака. Тогаш тој изгледа како да е мој помал брат или син“, вели оваа висока тинејџерка. 

loading...