Јелена Јаковљевиќ чека трето дете!

Loading...

Некогашната мисица на Југославија, Јелена Јаковљевиќ и нејзиниот сопруг Саид Бин Драи, уште еднаш ќе станат родители.

Јелена и својот сопруг по трети пат ќе станат родители. Нивната ќерка Асја и синот Хилал во 2013-та година ќе добијат брат или сестра.

 

Јелена веста за приновата ја подели со своите пријатели на Facebook. Честитаме! 🙂

loading...