Што да направите пред брак?

Loading...

                                                                                                                         1.Одете на што е можно повеќе состаноци

2.Скокајте со падобран (бидејќи штом ќе се земете и ќе имате деца, може нема да имате време и нерви да го направите тоа)
  3.Патувајте сами
  4.Живејте сами (додека уживате во независноста)
     5.Направете си ДВД со сите серии и филмови кои вам ви се интересни

     6.Вежбајте( затоа што откако ќе се породите сигурно ќе имате некој килограм плус)

     7.Имајте секас за една вечер (нe заборавајте да употребите заштита)
     8.Одете во Париз или Рим и бесрамно флертувајте со сите згодни мажи околу вас
     9.Бидете спонтани
   10.Одлучете се во последен миг да одите на пат
   11.Одете на викенд со вашите пријателки
   12.Одете на состанок со помлад дечко
   13.Одете на состанок со постар дечко
   14.Купте си нешто скапо и непрактично
   15.Експериментрајте сексуално

   16.Преселете се    
   17.Бидете излезени цела ноќ (до зајдисонце)
   18.Дозволете вашите пријателќи да ви го испалнираат денот(без да се противите на планот)
   19.Купете си секс играчка
   20.Одете на нудистичка плажа
   21.Поминете цел ден со пријателка која има деца( ќе видите колку ви е убаво што имате  слободно време за себе)

   22.Запишете се на часови по танц
   23.Одете на планина

   24.Направете си вкусен оброк само за себе

Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.

loading...
Loading...