Новото секси тело на Кели Озборн

Loading...

Кели Озборн последниве години водеше напорна војна со килограмите, која на крајот ја доби. Изгуби неверојатно 30 килограми и сега гордо позира на насловната страница на јануарското издание на списанието Cosmopolitan Body.

„Мислам дека никогаш нема да бидам личност која за себе ќе говори “wow, колку сум згодна“. Воспитана сум да се почитувам себе си и да се сакам и покрај недостатоците што ги имав“, вели Кели во интервјуто, додавајќи дека целосно го променила начинот на живот.

loading...