Сите форми на женското тело

Loading...

Некои жени имаат тело со форма на крушка, некои се како крофна, некои пак се коска и кожи. Жени какви сакаш и колку сакаш.

 

Да ги погледнеме главните класификации на форми на женското тело.

 

loading...