5 пластични операции кои ќе ве исплашат

Не е некоја новост тоа што пластичната хирургија се развива се повеќе. Некогаш и навистина помага да се добие подобар изглед. Но што правиме во оние случаеви кога тоа не е можно. Погледнете неколку примери за најлоши пластични операции кои сигурно ќе ве исплашат. 

 

 

Дали се направени такви со намера или не, проценете вие…

 

Џеки Сталон

Случајна девојка од Кувајт

Човекот гуштер –Ерик Спраг

Донатела Версаче

Унгарката Мариа Героназо

Аманда Лепор

Пронајдете не на следниве мрежи: