Тастатура која се чисти со вода

Loading...

 

Компанијата Logitech на пазарот го претстави својот нов, и може да се каже револуционерен производ – тастатурата K310 која можете да ја исчистите така што ќе ја ставите под млаз вода или пак да ја потопите до околу 3,3 метри длабочина.

 

 

За да го прочитате целиот текст, кликнете на следниот линк:https://e-konkursi.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=980%3Atastatura-koja-se-cisti-so-voda&catid=16&Itemid=116

loading...