Пронајдено е дете-вампир

Loading...

Проблемот на ова 16 годишно дете, потекнува од неговото раѓање, бидејќи со оглед на тоа дека е прерано роден, тој имал проблем со растот на забите и косата. Според докторите, неговиот проблем може да се реши со 7,000 долари.

 
Тинејџерот од Кина, Ванг Пенгфеј (16) има два џиновски кучешки заби, поради кои тој изгледа како вампир. Детето кое е прерано родено, има проблеми и со косата.
 
Мајката на детето објаснува дека, првите неколку месеци од неговото раѓање, тој немал коса и заби. Сега ги има само овие два огромни заби кои му пораснале многу подоцна.
Проценките на докторите се дека овој проблем може да се реши со помош на операција која чини 7,000 долари. Сепак Ванг е се уште млад за оваа операција, па ќе мора уште малку да почека.
Ванг е многу повлечено дете, и нема пријатели. Децата во неговото училиште постојано го задеваат и тоа влијае на неговата самодоверба. Во неговиот град, тој е познат како детето-вампир.Проблемот на ова 16 годишно дете, потекнува од неговото

loading...