Ѕинго низ годините

Loading...

Љубисав Иванов – Ѕинго е политичар со најдолг стаж во Република Македонија, а пред одредено време се откажа од пратеничката функција за да ја задржи сопственоста на Сител телевизија.

Ѕинго е претседател на СПМ и од доверливи извори дознаваме дека има 76 години. Сигурно многумина се прашуваат како изгледал овој познат политичар како млад. Иако во негово време немало ни Интернет, еве неколку слики до поново време (како што го знаеме) и една слика на која може да видиме дека Ѕинго бил елегантен дечко.

loading...
Loading...