ФОТО: Дедо Мраз, прати ни ги нив, други поклони не ни требаат!

Loading...

Едно заедничко, колективно писмо до Дедо Мраз.

Се надеваме дека иако го праќаме во последен момент, тој ќе има време да ни ја исполни желбата. Не сакаме да го мачиме и заморуваме со долги листи за поклони, па затоа решивме визуелно да претставиме што сакаме за Нова година…

Ни се придружувате во молбата?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.

loading...