109-годишна жена вели дека тајната на долг живот е да се одбегнуваат мажите

Loading...

Штом успеала да доживее неверојатни 109 години, сигурно има корисен совет за долг живот…Џеси Гален, јаде топла овесна каша секое утро, вежба колку што може… и никогаш не се омажила.
Како најстара жена во Шкотска, Џеси често ја прашуваат што ја одржува во живот толку долго.
Скромната стогодишна жена рекла дека мажите се повеќе од штета, отколку од корист, и си го исполнувала секој ден со работи кои ја правеле среќна!Џеси Гален, јаде топла овесна каша секое утро, вежба колку што може… и никогаш не се омажила.
Како најстара жена во Шкотска, Џеси често ј

loading...
Loading...