Најсмешните фотографии со Дедо Мраз

Loading...

Дедо Мраз може да биде и по малку страшен за најмладите. Еве неколку смешни и урнебесни фотографии со преплашени, нa преслатки дечиња во скутот на „страшниот“ Дедо Мраз.

loading...