Изненадување: Искористен кондом во неговата порција

Loading...

Еден кинески студент во својата порција, пронашол нешто многу полошо од влакна или нокт, нешто од кое секој би се згрозил. Не е познато како ова се случило, но сомневањата се кон главниот готвач.

 

Повторно лудите Кинези изненадуваат со вакви бизарни вести.

 

Имено најгадната работа која може да му се случи на човек во ресторан, и го нарача своето омилено јадење, е да пронајде искористен кондом во неа. Во овој случај, влакно во супата или нокт не е ништо страшно. Ако тоа ви е гадно, тогаш не можеме да замислиме што би направиле доколку ви се случи ова. Со ова можеби ќе ви се згади засекогаш ресторанската храна…

 

Тоа сигурно му се случило на студентот од Кина, кој за жал го искусил ова. Не е познато чие дело е ова, но јасно е дека после сексуалниот чин, некој од готвачите го фрлил перзервативот на погрешна страна…

loading...