SunWireless лансираше и своја iOS апликација

Loading...

После лансирањето на Андроид и Windows апликациите кои веќе беа промовирани изминатиов месец, SunWireless лансираше и своја iPhone апликација за вљубенците на Apple производите.

“SW Hotspot“ се вика iOS апликацијата на SunWireless, со која корисниците ќе може автоматски да се конектираат со нивниот при-пејд код секогаш кога ќе се поврзат на SunWireless хотспотовите.

 

Истата може да се симне од Apple store на следниов линк.

 

loading...
Loading...