Новогодишна галерија: Хелена Роза во топ форма

Loading...

Хелена Роза на читателите на Пулс24 им подари новогодишна галерија. Самите слики покажуваат дека Хелена е во топ форма како и секогаш. Сликите се направени на повеќе локации и се надеваме дека нејзиниот сексапил ќе ве освои. Уживајте!

 

 

loading...
Loading...