Како да ги рангирате девојките

Девојките не се рангираат само на добри и лоши. Или пак на слаби и дебели…Има и многу повеќе категории. Погледнете за што станува збор!

 

1. Најубавите девојки во светот

2. Згодните девојки кои ги гледаме насекаде!

3.  Доволно жешка која не може да биде модел, но може да биде рудник за злато од други активности

4. Не е вашиот прв избор, но задоволува некои од главните критериуми

5. Последна е на светот! Ќеса на глава и не доручкувајте во нејзина близина…

6. Ако сте премногу пијан ова би бил вашиот задоволителен избор. Совет: бегајте од пријателите!

7. Никогаш!!!

8. Ќе ве изеде и вас, ве молиме не!

9. Осамени сте?

10. Ауч, боли!

 

Пронајдете не на следниве мрежи: