Мокри соништа на компјутерџиите – најубавите жени во научната фантастика

Научната фантастика е жанр кој не губи на популарност никогаш. Еден од главните негови атрибути секако се и убавите женски ликови. Принцезата Леја од Војна на ѕвездите, Еон Флукс, Барбарела, Седум од девет од Стар трек се само некои од нив. Погледајте ги во видеата што следат, да се преслушате дали сте ги прегледале токму тие филмови. Ако не, поскоро сторете го тоа…

Џесика Алба, Dark Angel

Моника Белучи, Матрикс

Carrie Fisher, Војна на Ѕвездите

Мила Јововиќ, Петтиот елемент

Шарлиз Терон, Aeon Flux

Џери Рајан, Star Trek: Voyager

Орнела Мути, Flash Gordon

Уживавте ли?

Пронајдете не на следниве мрежи: