Фото: Како се менуваше македонскиот денар низ историјата

Ги паметите ли овие банкноти?
Дозволете ни да ве вратиме низ историјата од осамостојувањето на Македонија до денес низ необична галерија.
Уживајте!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Ги паметите ли овие банкноти?

Пронајдете не на следниве мрежи: