Омилените секс пози на жените

Loading...

Што сакат жените во сексот?Откриваме четири пози, што жените ги одбираат.- Јас и дечко ми стоиме прегрнати и јас ќе ги замотам нозете околу неговите половини. Тој ги става рацете под мојот задник и ме подигнува горе – долу. Мене оваа поза ми е супер, но, нему му е сепак малку напорна. (Маја, 26)
– Јас лежам на грб и нозете ги префрлам преку машките рамења. Тој ќе се потпре на рацете и со бавно движење го контролира движењето. Со оваа поза, секогаш го достигнувам врвот. (Мариса, 30)
– Мојот дечко и јас клекнуваме пред фотелја или кауч, а тој е зад мене. Јас ги ширам нозете колку што можам, се наведнувам напред и се потпирам на каучот. Оваа поза е многу едноставна, но, и креативна.(Карла, 24)
– Јас сакам да бидам одозгора, бидејќи само така можам да ја контролирам играта. Мажот легнува на грб, полека ќе ги свие нозете, а јас седнувам над него и се местам така што ќе му свртам грб, и се држам за неговите коленици. Со бавните движења горе-долу ја контролирам брзината. (Маша, 31)Откриваме четири пози, што жените ги одбираат.- Јас и дечко ми стоиме прегрнати и јас ќе ги замотам нозете околу неговите половини. Тој ги става ра

loading...