Фото: Преслава ни покажа нешто повеќе…

Бугарската пејачка Преслава на еден мошне провокативен начин ги поздрави своите фанови при еден настап.

 

 

ПРОЧИТАЈТЕ СЛЕДНО: 

 

Фото-галерија: Бугарката Емануела…

 

 

Фото-Галерија: Бугарката Петја Колева (Преслава) сеуште „ЖАРИ И ПАЛИ“….

 

Фото: Бугарката Лора Караџова на настап…

Пронајдете не на следниве мрежи: