Екстремен тест: iPhone 6 Plus vs. течен азот!

Loading...

Понекогаш, уништувањето на електронските уреди со помош на експлозиви, снајпери или други оружја едноставно не е доволно. Тогаш, на сцената настапува течниот азот…Како перфектен кандидат за овој тест беше „начекан“ iPhone 6 Plus. Телефонот беше ставен во „када“ од течен азот, кој има температура од минус 196 степени. Потоа, дечките од RatedRR решија да ја тестираат издржливоста на новиот уред на Apple со помош на чекан.
Како што може да забележите од фотографијата, новиот телефон не го помина овој тест со висока оценка. За уред што чини над 1,000 долари, очекувавме повеќе…
Дознајте повеќе на: gsm.mkКако перфектен кандидат за овој тест беше „начекан“ iPhone 6 Plus. Телефонот беше ставен во „када“ од течен азот, кој има т

loading...
Loading...