Како изгледа Гога Секулиќ без шминка?

Loading...

Српската пејачка Гога Секулиќ која помина низ пекол во текот на минатата година откако нејзиниот сопруг почина по кратко боледување, ги изненади фановите со своја фотографија на која позира без шминка.Повеќе од 3.000 корисници на социјалната мрежа и ја лајкнаа фотографијата и и напишаа дека изгледа одлично без шминка на себе.
Како ви се допаѓа на вас?

Повеќе од 3.000 корисници на социјалната мрежа и ја лајкнаа фотографијата и и напишаа дека изгледа одлично без шминка на себе.
Како ви се д

loading...
Loading...