Фото: Застрашувачки деца – мисици!

Loading...

Кај овие мисици не станува збор за девојчињата, туку за нивните ужасни мајки кои се обидуваат индиректно да живеат преку нив. Влечејќи ги низ целата земја и трошејќи огромно богатство, овие мајќи на овој начин не им прават услуга на своите ќерки.

Тие, наместо да бидат мали девојчиња, тие се направени да бидат нападни и сексуални, со цел  да изгледаат како ситни жени. Навистина е невкусно и ужасно.

Треба на малите девојчиња да им се дозволи да бидат мали девојчиња.

Еве неколку застрашувачки фотографии/предупредувања во однос на децата – мисици.

Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.

loading...
Loading...