14 годишно девојче побегнало од дома со 35 годишен семеен пријател

Loading...

Четиринаесет годишната  Лорна Викрејџ побегнала од дома со 35-годишниот продавач на автомобили, а воедно и пријател на семејството.
Девојчето последен пат било видено во училиште пред една седмица. Нејзиното семејство очајно ја барало, но потоа дознале дека побегнала со нивниот семеен пријател.
Полицијата успеала да ги лоцира после 5 дена, бидејќи мажот ја употребил својата кредитна картичка во хотел каде се пријавиле како татко и ќерка.
Мажот ќе биде кривично гонет бидејќи побегнал со малолетничка.Четиринаесет годишната  Лорна Викрејџ побегнала од дома со 35-годишниот продавач на автомобили, а воедно и пријат

loading...
Loading...