15-годишно момче ја тужи „НАПАЛЕНАТА ПРОФЕСОРКА“: Имавме секс 300 пати а сега животот ми е уништен

Loading...

Поранешна професорка по физичко образование, 43-годишната Таниа Потбриант, во петокот беше осудена на 20 месеци затвор за скандалозна врска со 15-годишен студент. Односот го започнале во 2002 година во средно училиште во Квебек, Канада.Нејзиниот сега веќе поранешен студент тврди дека со неа имал сексуални односи околу  200 – 300 пати во училницата, во нејзиниот дом и во автомобил. Тој вели дека паднал во тешки депресии откако раскинале.
Поради тоа,  тој не успеал да се запише на посакуваниот колеџ. . Сепак, тужба против професорката поднел во во 2007 година, кога собрал доволно храброст да ја каже целата приказна. Во судот кажал дека  професорката го вовлекла во нејзиниот свет, така што го оддалечила од неговите врсници и семејството, а кога и се здодеало сурово го напуштила.
„Ме искористи бидејќи сакаше да си ги задоволи само своите себични потреби“ – изјави низ солзи. Обвинетата е инаку  мајка на две деца, а судијата по изрекувањето на казна нареди веднаш да се транспортира во затвор, после што таа почнала да плаче, бидејќи во неколку наврати побарала да се збогува со нејзините деца.
– Злоупотребувањето и сексуалната експлоатација на млади момчиња од страна на жените е подеднакво лошо како и кога возрасните мажи искористуваат девојчиња. Токму поради тоа, казната  мора  да биде еднакво строга, изјави судијата.Нејзиниот сега веќе поранешен студент тврди дека со неа имал сексуални односи околу  200 – 300 пати во училницата, во нејзиниот дом и во автом

loading...
Loading...