15 машки реченици кои жените не можат да ги поднесат

Loading...

Постојат неколку стереотипни реченици на мажите кои им ги кинат нервите на жените. Погледнете дали некои од нив ви се познати:
Мислам дека малку си се здебелила
Што да забележам, иста си ми?! Ааа фризурата, да да супер ти е
 
Еј, таа ми е само другарка (од средно)!
Мајка ми знае тоа сто пати подобро да го направи…
Ај не замарај сеа жити се
Е што да правам? Таков сум и готово!
Ти секогаш правиш проблеми и таму каде што ги нема!
Еј, не можам сега, ме мрзи…
Абе ајде тоа беше само секс! Ништо не значеше.
Немој да ми ѕвониш на мобилен, јас ќе ти се јавам кога ќе бидам слободен
Многу ми се допаѓаш, но само како другарка.
Знам дека требаше вечерва да излеземе, ама финале е  во фудбал е, ај утре океј?
Ти си најубавата жена во мојот живот!
Ајде зошто се спремаш 2 саати за едно обично излегување на кафе?
Да супер ти стои таа комбинација, само потргни се од пред телевизорот, ќе шутираат пенал сега
 
Извор: lady.mkПостојат неколку стереотипни реченици на мажите кои им ги кинат нервите на жените. Погледнете дали некои од нив ви се

loading...