15 работи кои мора да ги направите пред брак!

Loading...

Ви ја презентираме листата од 15 работи кои мора да ги искусите и направите пред да стапите во брак. Заокружете ги работите кои веќе сте ги направиле, а останаите направете ги со првата шанса кога ќе ви се укаже. 
1. Пред брак живејте сами барем една година
2. Пред животот со мажот, живејте со друга личност – машка или женска
3. Излечете го срцето бидејќи во брак не треба да е скршено
4. Почестете се со кратка летна афера
5. Одете на патување со пријателите
6. Отпатувајте на егзотично место
7. Средете и вашите финансии
8. Научете да го сакате вашето тело
9. Впуштете се во секс со сосема друга личност
10. Исплатете ги своите долгови и кредити
11. Барем еднаш купете нешто екстремно скапо
12. Расчистете со сите поранешни љубови
13. Откријте што сакате да јадете и пиете, без притисок од другите
14. Негувајте ги пријателствата што ги имате
15. Простете им на родителите што не биле совршениЗаокружете ги работите кои веќе сте ги направиле, а останаите направете ги со првата шанса кога ќе ви се укаже. 
1. Пред брак живејте

loading...
Loading...