16.000 текстови со вас

Loading...

Чест и задоволство ни претставува да ве известиме дека пред малку го објавивме 16000иот текст на нашиот портал. Благодарение на довербата која ја добиваме од ваша страна како читатели, веќе 3 месеци сме сајт број 1 по посетеност во Македонија, а претходниот месец срушивме рекорд на гледаност со над 4 милиони прегледи.
Ова е еден наш мал јубилеј и мала радост што сме со вас, што можеме да пишуваме за вас, да ве информираме, разонодуваме, забавуваме.
Останете со нас, само што започнавме…Чест и задоволство ни претставува да ве известиме дека пред малку го објавивме 16000иот текст на нашиот портал. Благод

loading...