16 блескави гифови на двојки во уметничко лизгање од Зимските Олимписки игри

Loading...

Паровите во уметничко лизгање се во тек во Сочи, а овие лизгачи веќе ја импресионираа публиката со неверојатни трикови. Потпирајќи се еден на друг, целосно синхронизирани во секое движење, се превртуваат и фрлаат во воздухот со нагли движења на острите лизгалки.
Паровите во уметничко лизгање се во тек во Сочи, а овие лизгачи веќе ја импресионираа публиката со неверојатни трикови.
Ние издвоивме некои од нашите омилени перформанси досега. 

Потпирајќи се еден на друг, целосно синхронизирани во секое движење, се превртуваат и фрлаат во воздухот со нагли движења на острите лизгалки.

loading...
Loading...