Russel Crowe реши да не се бања

Russel Crowe реши да не се бања додека трае снимањето на филмот „Noah“. Тој ја глуми главната улога во овој филм, односно неговото име во филмот е исто со насловното.

За да се внесе подобро во новата улога тој решил да не се бања воопшто и да не користи дезедоранс. Ова не е прв пат за Russel Croweда направи овакво нешто. Тој истото го правеше и додека траеше снимањето на„Gladiator“.

Оваквиот потег на Russel Croweлошо влијае на неговите колеги кои изјавиле дека многу лошо мириса.

 

 

Пронајдете не на следниве мрежи: