Актерите се стари 502 години!

Учесниците во второто продолжение на франшизата The Expendables се стари 502 години.

На интернет се појави нивна заедничка фотографија со нивната моментална возраст.

Простото собирање на годините даде резултат поголем од пола милениум, или 5 века…

Или ако сакате повеќе години од турското владеење со Македонија…

 

Ете малку филмска тривија не е на одмет, да се опуштиме…

Пронајдете не на следниве мрежи: