Актерите се стари 507 години

 Учесниците во второто продолжение на франшизата The Expendables се стари 507 години.

На интернет се појави нивна заедничка фотографија со нивната моментална возраст.

Простото собирање на годините даде резултат поголем од пола милениум, или 5 века…

Или ако сакате повеќе години од турското владеење со Македонија…

Ете малку филмска тривија не е на одмет, да се опуштиме…

 

Пронајдете не на следниве мрежи: