Видео: Џереми Лин и Дејвид Ли играат уличен баскет

Ова е смешно видео, додека пак сите медиуми што се појавуваат во видеото се вистинити.

 

Во видеото Џереми Лин и Дејвид Ли треба да поминат покрај сите медиуми без да бидат приметени, но како?  Едноставно е ставете му Хело Кити глава на Џереми Лин и решен е проблемот.  Џереми Лин и Дејвид Ли уличниот баскет го играат во Тајпеј.

Пронајдете не на следниве мрежи: