Груевски денеска е во посета на општина Кратово

Loading...

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, денес ќе оствари посета на oпштина Кратово.Според агендата, во 12:50 ќе изврши увид во градежни активности при изградба на улици во село Страцин и ќе оствари средба со жителите на село Страцин.
Во во 13:35 ќе изврши увид во градежни активности при изградба на спортска сала во ОУ “Кочо Рацин” во Кратово;
Груевски во 13:55 ќе оствари средба со жителите на Кратово.Според агендата, во 12:50 ќе изврши увид во градежни активности при изградба на улици во село Страцин и ќе оствари средба со жителите на село Страц

loading...
Loading...