Осми септември е неработен ден за граѓаните

Loading...

Министерството за труд и социјална политика информира дека четврток, 8 септември 2016 година, е неработен ден за граѓаните на Република Македонија.Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на граѓаните во Република Македонија им го честита Денот на независноста.Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на граѓаните во Република Македонија им го честита Денот на независноста.

loading...