„Resident Evil: Retribution“ премиерно прикажан во петокот

 

„Retribution“ е петтото продолжение на „Resident Evil“ во кој главана улога е Мила Јовович.

Филмот беше премиерно прикажан во петокот и има заработено 8,5 милиони долари. Овој филм е направен во 3Д и се очекува да ја подобри заработувачката на бокс-офисот.

Погледнете го трејлерот.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пронајдете не на следниве мрежи: