22 ГОДИШНА МАЈКА ПОЧИНАЛА ОД РАК: Била толку слаба што не можела ни да го прегрне своето синче…

Loading...

22 годишна девојка починала од рак, а фотографиите кои се направени не долго пред нејзина смрт покажуваат колку таа ослабнала пред смртта.Се разболела пред нешто помалку од две години, во единаесеттиот месец од 2012 година.
Џес Еванс, од Бирмингхам- Велика Британија , девет пати го посетила својот доктор откако почнала да чувствува болки во стомакот, мачнини, абнормално крварење и постојан замор. Тие постојано и говореле дека тоа е нормална последица за опоравување на телото по породувањето, но во четвртиот месец минатата година следел вистински шок.
И кажале дека боледува од рак на грлото на матката и тоа во терминална фаза каде докторите практично не можеле да и помогнат.
Пред тоа постојано и говореле дека е премлада да има таква врста на рак и поради тоа не ги направиле потребните тестови, пред се ПАП тестот.
Госпоѓа Еванс починала во вториот месец оваа година а нејзиниот син Рајли (2) останал без мајка.
Мари е убедена дека нејзината ќерка би била жива да и бил на време понуден ПАП тестот. Таа кажува дека многу и недоставува…
Во семејството со болка се присетуваат на Џес која билатолку слаба што не можела ниту да го прегрне своето синче. Се разболела пред нешто помалку од две години, во единаесеттиот месец од 2012 година.
Џес Еванс, од Бирмингхам- Велика Британија , девет па

loading...
Loading...