22 метри долг крокодил фатен во Нигер!

Loading...

Пронајден е крокодил со тежина од 1134 кг и 22 метри долг кој консумирал човек недела дена во едно село на реката Нигер во Африка.Луѓето морале да повикаат војници за да го уловат крокодилот.
„Јас затоа никогаш не одам на пливање во реката, каде порано беше открие портокалов алигатор, но не толку голем како овој“, изјавил некој од селаните.
Ова чудовиште е 22 метри долго и може да изеде било што, од животно па до човек. Луѓето во Кувајт не можат да се пожалат за ништо друго во споредба со ова.
Најголемиот крокодил сега е во заробеништво.Луѓето морале да повикаат војници за да го уловат крокодилот.
„Јас затоа никогаш не одам на пливање во реката, каде порано беше откри

loading...
Loading...