Ријалити ѕвезда е пронајдена мртва!

Ѕвезда од МТВ шоуто „16 And Pregnant“ Валери Феирман е пронајдена мртва во својот дом кај својот пријател. Се претпоставува дека се предозирала со дрога.Семејството и пријателите потврдија дека Валери е мртва. 23-годишната мајка на 7-годишно девојче учествувала во шоуто во 2010 година. За ќерката се грижела нејзината мајка.
Валери била верена за локален музичар, Рас Боси. Долго се борела со зависноста.
„Тажни сме поради овие вести за смртта на Валерија. Нашите мисли и молитви се со семејството“, соопшти МТВ.
Нејзината мајка кажала дека била кај пријателот кога се случило тоа. Тој се загрижил кога Валери долго не се вратила од тоалет, па ја разбил вратата и ја пронашол во бесвест.
Екипата на Брза помош се обидела да ја оживее, но безуспешно. Точната причина за смртта е позната по аутопсијата.
Семејството и пријателите потврдија дека Валери е мртва. 23-годишната мајка на 7-годишно девојче учествувала во шоуто во 2010 година. За ќерката се

Пронајдете не на следниве мрежи: